MESIN PANDUAN

Babagan kita

Zhejiang Guoxing Machinery Co, Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi lan dununge ing Wenzhou sing kondhang "China Modern Economic Mode City, Co, iki nduweni kekuwatan teknis sing kuat lan digunakake kanggo pangembangan lan pabrikan peralatan seri mesin canggih. ngadeg ing pucuk mesin tenunan tertutup domestik kanthi mutlak. Mesin tenunan ditutupi kalebu: jinis hemat energi kabeh komputerisasi, jinis drive komputerisasi lan mekanik

About Us

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

bubar

PAWARTA

  • Zhejiang Guoxing Machinary Co ,. Ltd.

    Zhejiang Guoxing Machinery Co, Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi lan dununge ing Wenzhou sing kondhang ”China Modern Economic Mode City Co iki duwe kekuwatan teknis sing kuat lan digunakake kanggo pangembangan lan pabrik peralatan seri mesin canggih sing ditutupi, ngadeg ing sirah ...